Managed hosting door True

Zorgspecifieke hardware levert HP Inc. nominatie op

Channel Awards 2018, Special Awards

 

HP Inc. heeft afgelopen mei een nieuwe serie hardware op de markt gebracht speciaal ontwikkeld voor de zorg. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om HP Inc. te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

De serie bestaat uit een notebook, een zogenoemd all-in-one systeem waar de computer is geïntegreerd in het beeldscherm en een groot beeldscherm voor het bespreken van beeldvormend onderzoek. Zowel de toetsenborden als beeldschermen zijn gemaakt van materiaal dat bestendig is tegen desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Volgens de leverancier is er extra aandacht voor de beveiliging van de hardware, een must ook met het oog op de nieuwe privacy wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414839). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.