Managed hosting door True

Finalist bevordert digitale transformatie educatie

Channel Awards 2018, Special Awards

 

elearning

Finalist, een it-dienstverlener voor zorg- en onderwijsinstellingen, is een samenwerking gestart met Arcusys, specialist in digitale leeroplossingen. Dit geeft Finalist de mogelijkheid om het Valamis learning management system van Arcusys bij zijn opdrachtgevers in te zetten, waardoor deze organisaties een gepersonaliseerde learning-ervaring kunnen creëren voor hun werknemers. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Finalist te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

De oplossing van Arcusys sluit aan op de visie van Finalist om mensen en organisaties te verbinden door middel van een geïntegreerde digitale informatievoorziening. Ook de samenwerking tussen Arcusys en Liferay, een open source oplossing voor websites, intranet en extranet, biedt Finalist de mogelijkheid met state-of-the-art leeroplossingen de digitale transformatie van educatie binnen Nederlandse instellingen te bevorderen. Organisaties in de zorg en het onderwijs worden langs deze weg geholpen met de digitale transformatie van training en educatie.

Arcusys is een van oorsprong Fins bedrijf met ongeveer tweehonderd medewerkers, dat wereldwijd digitale leeroplossingen ontwikkelt. Het Valamis learning management system is in 2013 door het bedrijf geïntroduceerd en beschikbaar als applicatie op het Liferay digital experience platform.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414818). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.