Managed hosting door True

Gastcolleges hogeschool levert CoolProfs nominatie op

Channel Awards 2018, Special Awards

 

School

CoolProfs, een in Oude Wetering gevestigd it-bedrijf dat organisaties helpt digitaal te transformeren, is door Hogeschool Windesheim uit Zwolle benoemd tot senior partner hbo-ict. Dit gezien de structurele bijdrage die het bedrijf levert voor het verrijken en verbeteren van het onderwijs van Windesheim. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om CoolProfs te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

De ict-dienstverlener is één van de honderden bedrijven binnen het vakgebied hbo-ict, waarmee de hogeschool een samenwerking onderhoudt. CoolProfs levert sinds 2016 op structurele basis bijdrages door het geven van gastcolleges over onder andere low-code applicatieontwikkeling. Ze leveren daarmee volgens Hogeschool Windesheim op aanstekelijke wijze een bijdrage aan praktijkgericht onderwijs in het semester Business Process Management.

CoolProfs zet zich op uiteenlopende manieren in voor kennisoverdracht. Zo organiseerde het bedrijf eerder dit jaar het event CoolUp, waar verschillende partijen hun licht lieten schijnen over digitale ervaringen. Als dank voor hun bijdrage ontving het it-bedrijf vanuit de hogeschool een partnership-tegeltje en een vermelding op de Wall of Fame, die een prominente plaats heeft in het hogeschoolgebouw in Zwolle.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414777). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.