Managed hosting door True

Bizzomate en Acumen verkorten doorlooptijd met applicatie

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Bizzomate heeft in opdracht van Acumen voor De Goudse Verzekeringen een automatiseringsslag gemaakt in het sociale verzekeringsdomein. Gezamenlijk ontwikkelden zij een nieuwe applicatie op het Mendix-platform, gebaseerd op het zogeheten Straight Through Processing-raamwerk van Acumen. Een concept voor het inrichten en uitvoeren van bedrijfsprocessen, waarbij het verkorten van de doorlooptijd centraal staat. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden hen te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Bizzomate brengt de technische expertise in met hun ervaring in de verzekeringsbranche met het low code-platform Mendix. Acumen beschikt over kennis van complexe verzekeringsprocessen en heeft ervaring met het verhogen van operationele kwaliteit door hun unieke procesimplementatiemethodiek. De combinatie van beide partijen zorgt dat processen zodanig ingericht en ondersteund worden, dat de tevredenheid van de klanten gegarandeerd is. Het ontwikkelde raamwerk wordt inmiddels ingezet voor polismutaties van inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen, maar ook voor de behandeling van schademeldingen. Het behandelen van de mutaties verloopt waar mogelijk zonder menselijke inmenging. Ervaringscijfers leren dat door toepassing van het raamwerk, een verkorting van de doorloopsnelheid van bedrijfsprocessen van 70 tot 90 procent haalbaar is.

De oplossing vraagt geen aanpassingen in bestaande systemen, het fungeert als een schil over de oude applicaties heen, stuurt de processen en beheert de werkvoorraad. Het raamwerk bevat standaard componenten, zoals processturing en taakbeheer, en wordt naar klantbehoefte aangevuld en geconfigureerd. Naast de ontwikkeling van een nieuwe applicatie, speelde ook kennisdeling een grote rol. Het Mendix-platform leent zich voor een sterke samenwerking tussen business en it, waardoor de consultants van Acumen nauw betrokken zijn bij de daadwerkelijke bouw en zelf het raamwerk kunnen onderhouden en beheren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414673). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.