Managed hosting door True

Bedrijfsartsen besparen tijd door MediNet van Axians

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Ict-dienstverlener Axians heeft het elektronisch dossier MediNet ontwikkelt dat bedrijfsartsen helpt tijd te besparen. Alle data komt op één plek in de cloud te staan, zodat bedrijfsartsen overal met deze oplossing kunnen werken. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Axians MediNet te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

MediNet is een software as a service oplossing, waardoor het medisch dossier als clouddienst wordt aangeboden. Om aan de privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) te voldoen, heeft Axians een twee-factor-authenticatie voor het inloggen ingevoerd en kan een bedrijfsarts rollen aanmaken zodat alleen werknemers die privacygevoelige gegevens mogen inzien, toegang hebben.

Medische termen, die de bedrijfsarts in zijn eigen dossier over de werknemer noteert, worden in het elektronisch dossier vastgelegd. Deze mogen niet worden geopenbaard aan de werkgever, die mag wettelijk gezien alleen in algemene termen worden geïnformeerd over de gezondheidssituatie van de werknemer.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414650). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.