Managed hosting door True

Zorgsoftwareleveranciers scoren met Avinty

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Softwareleveranciers Impulse info systems, Nedercare en VIR hebben zich verenigd in Avinty met als doel de best mogelijke software te maken voor de zorgprofessional en zijn patiënt. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Avinty te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

De kern van de samenwerking ligt bij het combineren van de technieken van de drie leveranciers om zo samen een bodemplaat te ontwikkelen voor de applicaties User, VIRonline en MoreCare4, waarvan delen uit de applicaties onderling uitgewisseld kunnen worden. Volgens de drie partijen maken zo’n zestigduizend zorgprofessionnals in de GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg gebruik van hun epd/ecd-applicaties.

De specialistische kennis blijft volgens de partijen geborgd in de afzonderlijke producten voor de GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414616). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.