Managed hosting door True

Arrow Virtual Classroom verbindt virtuele en fysieke klaslokalen

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Value-added distributeur Arrow heeft voor de hele EMEA-regio de zakelijke onderwijstak Arrow Virtual Classroom gelanceerd met als doel het vergroten van het bereik en effectiviteit van zijn onderwijsactiviteiten. De dienst biedt onderwijstechnologie en verbindt virtuele en fysieke klaslokalen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Arrow te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Het systeem van het virtuele klaslokaal wordt aangedreven door moderne conferentietools en interactieve smartboards en omvat een hoeveelheid aan cursussen van verschillende leveranciers. Arrow-klanten kunnen eenvoudig gebruik maken van de dienst via Arrow Education Centres.

Arrow Virtual Classroom biedt alle voordelen van interactieve, live training door opgeleide instructeurs en combineert dit met een groot opleidingsaanbod en de mogelijkheid reistijd te besparen. Iets waar door de groeiende behoefte aan on-demand diensten en constante vernieuwingen vraag naar is.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414597). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.