Managed hosting door True

Aquila zet in op kleinschalige projecten

Channel Awards 2018, Special Awards

 

troffee

Ict-dienstverlener heeft met het Mendix platform applicaties ontwikkeld voor verzekeringsmaatschappijen als Achmea, Delta Lloyd en het Griekse Interamerican. In alle gevallen is bewust gestart vanuit een kleinschalig project, gezien grootschalige projecten vaak niet beheersbaar zijn en duurder uitvallen. Door kleinschalig te werken, houden partijen het overzicht en kunnen direct bijsturen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Aquila te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Voor deze opdrachten is de jarenlange ervaring van Aquila binnen de verzekeringsbranche van groot voordeel. Kennis van de producten en processen is hierbij essentieel, omdat vaak die specificaties en documentatie ontbreekt. Dit gecombineerd in samenwerking met gebruikers heeft tot succesvolle implementaties geleid. Aquila heeft met behulp van Mendix de projecten binnen acht maanden gerealiseerd en daarmee de basis gelegd voor vervolgopdrachten.

De projecten, die veelal door bedrijven intern zelf als te duur en omvangrijk worden betiteld, kenmerken zich door hun speciale karakter binnen de verzekeringsbranche. Zo zijn er applicaties ontwikkeld voor zogenaamde run off/closed book portefeuilles, zijn legacy migraties uitgevoerd en is er een applicatie ontwikkeld gericht voor sterfteonderzoek op leven- en pensioenportefeuilles.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414574). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.