Managed hosting door True

SonicWall scoort met nieuw SecureFirst MSSP-programma

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

SonicWall heeft het klantgerichte SecureFirst MSSP-programma gelanceerd voor zijn secure first partners. Het biedt onder meer trainingen, ondersteuning en financiële voordelen die zijn ontworpen om partners te helpen hun beheerde beveiligingsactiviteiten te laten groeien. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om het SecureFirst MSSP programma van SonicWall te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Het nieuwe programma bevat onder meer opties voor maandelijkse facturering via SonicWall's Security-as-a-Service prijsmodel, multi-tenant-mogelijkheden en go-to-market brandingmogelijkheden. Het is beschikbaar voor zowel SecureFirst Silver, Gold en Platinum Partners.

Het SecureFirst MSSP-programma volgt de lancering van het SonicWall Partner Enabled Services-programma, dat een nieuwe serie professionele beveiligingsservices bevat die zijn ontworpen voor partners om hun klanten te helpen beveiligingsoplossingen te implementeren en te gebruiken die hen beschermen tegen cyberaanvallen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413765). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.