Managed hosting door True

Meer omzet door Veritas Partner Force-programma

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Stijging

Leverancier van multi-cloud gegevensbeheer oplossingen, Veritas, heeft zijn Partner Force- programma vereenvoudigd om partners te helpen sneller en eenvoudiger extra marges en voordelen te behalen. Het programma is speciaal ontworpen om meer winst te behalen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om het Veritas Partner Force-programma te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Het programma biedt partners toegang tot educatieve aanbiedingen, die hen in staat stellen hun klanten te helpen bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van databeheer. Partner Force biedt ook uitgebreide omzetmogelijkheden om een nieuwe generatie wereldwijde resellers, serviceproviders, systeemintegrators en distributeurs aan te trekken.

Veritas breidt zijn mogelijkheden uit naar zijn wereldwijde distributeurs die belangrijke services namens Veritas uitvoeren, waaronder het beheren van relaties met wederverkopers, technische ondersteuning en het inschakelen van partners. Het programma wordt uitgebreid om wederzijdse groei over nieuwe markten te bevorderen. Distributeurs wereldwijd kunnen ook gezamenlijke marketingfondsen ontvangen die volumebusiness rond databeheer en bescherming belonen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413393). © Jaarbeurs IT Media.

Channelweb.nl over Veritas

Hele bedrijfsdossier van Veritas

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.