Managed hosting door True

Security en cloud centraal bij Juniper Partner Advantage-programma

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Cloud

Juniper Networks heeft zijn Juniper Partner Advantage-programma (JPA) eenvoudiger en overzichtelijker ingericht, waardoor specialisaties rondom security, datacenterservices en cloud nu centraal staan. Partners genieten hierdoor meer gerichte support in de digitale transformatie en bij het ontwikkelen van nieuwe it-consumptiemodellen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Partner Advantage-programma (Juniper Networks) te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Volgens Juniper komt er een periode van hybride it aan. Partners spelen daarin een belangrijke rol door hun klanten te ondersteunen bij hun overgang naar een multicloud-omgeving of bij het combineren van hun on-premise omgeving met een pubic cloud. Het vernieuwde programma is dan ook tot stand gekomen vanuit de vraag van partners, die daarmee nog duidelijker de waardering voor de vaardigheden en expertise krijgen die ze in huis hebben.

Het vernieuwde JPA-programma geeft partners de gelegenheid zich nog beter te onderscheiden op het gebied van security, datacenter-routing en -switching en cloud. Partners krijgen de gelegenheid hun focus nader te bepalen en hun specialisatie te verdiepen. Naarmate je als partner meer geïnvesteerd hebt in specifieke technologieën en je professionaliteit op die terreinen hebt bewezen, zullen de beloningen hoger zijn.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413338). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.