Managed hosting door True

Microsoft en Zerto scoren met bundelen verkoopactiviteiten

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Combinatie

Zerto, leverancier van herstel- en bedrijfscontinuïteit software, is een overeenkomst met Microsoft aangegaan om de verkoopactiviteiten op elkaar af te stemmen. Dit maakt het mogelijk om Zerto producten in combinatie met Microsoft Azure aan te bieden. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Microsoft en Zerto te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

De laatste versie van het platform van Zerto biedt replicatie van en naar Azure-omgevingen en replicatie tussen verschillende Azure-regio’s en datacenters. Organisaties die volledig zijn overgestapt op Azure als primaire omgeving, kunnen hun Zerto-platform blijven gebruiken. Het bedrijf biedt Microsoft-klanten daarnaast een snelle en eenvoudige manier om Azure te gaan gebruiken op basis van hun huidige Microsoft Enterprise Agreements.

Organisaties kunnen volgens beide partijen dankzij de samenwerking flink wat kosten besparen. De noodzaak van back-up hardware en datacenters wordt namelijk geëlimineerd en herstelprocedures voor complete it-omgevingen kunnen worden geautomatiseerd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413257). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.