Managed hosting door True

Fortinet en Arista Networks scoren met gezamenlijke netwerkbeveiliging

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Voorspelling

Fortinet, specialist in netwerkbeveiliging en Arista Networks, leverancier van oplossingen voor softwaregedefinieerde cloudnetwerken, richten zich op het samen beveiligen van moderne datacenter- en cloudnetwerken. Beheerders van datacenters krijgen zo meer flexibiliteit, grip en automatisering voor hun netwerkbeveiliging. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Fortinet en Arista Networks te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Arista is meteen ook toegetreden tot het Fortinet Fabric-Ready Partner Programma. Het doel van het programma is om de security fabric van Fortinet open te stellen voor beveiligingsoplossingen van derden. Daarvoor werken beide partijen samen aan de technologische integratie van hun oplossingen, onder meer door de productplanning met elkaar te delen en het integreren van elkaars oplossingen waar mogelijk.

De enorme schaalomvang en groei van it-diensten vragen volgens Fortinet om een modernisering van de architectuur van het internet. Dit is nodig vanwege de ‘onstilbare honger’ naar bandbreedte van consumenten. Met het oog op de groeiende snelheid van datacenternetwerken moeten beveiligingsappliances zoals firewalls schaalbare ondersteuning bieden voor hogere doorvoersnelheden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413158). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.