Managed hosting door True

Digitas en Episerver bundelen krachten digitale marketing

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Marketingbedrijf Digitas en softwarespecialist Episerver zijn een samenwerking aangegaan om de markt gezamenlijke kennis, kundigheid en oplossingen te bieden op het gebied van digitale marketing, data en commerce. Het combineren van elkaars krachten zorgt op het gebied van marketing en commercie voor nieuw marktaanbod. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Digitas en Episerver  te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

De samenwerking helpt volgens de twee partners bedrijven met uitblinken en sneller worden in het bereiken van hun digitale merk, marketing en e-commerce doelen en ambities, zo ook op multinationale schaal. Naast ook het gebruik van het wereldwijde netwerk, data-analytics kennis en innovatieve technische mogelijkheden

In navolging van het partnership opent Digitas haar Episerver center of excellence en bedienen zij de Europese markt met Episerver kennis, advies en uitvoerende ondersteuning op het gebied van marketing en commercie vanuit de vestiging in Amsterdam.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6413085). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.