Managed hosting door True

Intensievere samenwerking Avaya Nederland en Dia Telecom

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Telecom

Avaya Nederland en Dia Telecom, specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen uit de cloud, gaan de samenwerking verder intensiveren. Nieuwe en bestaande Avaya Business Partners worden verwelkomt met een gratis testomgeving en krijgen daarbij ondersteuning van zowel Avaya als Dia Telecom. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Avaya en Dia Telecom te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Voor Avaya biedt de samenwerking nieuwe kansen om haar positie als wereldleider in zakelijke communicatietechnologie te versterken. De markt voor unified communications en contact center uit de cloud kent voor Avaya nog veel nieuwe resellers, waar Dia Telecom toegang tot biedt. Dia Telecom, die het complete productportfolio van Avaya levert, is al bijna twintig jaar actief in de cloud-based telecommunicatiebranche en helpt klanten op het gebied van IP telefonie, contact center en unified communications. In 2012 werd Dia Telecom de eerste cloud georiënteerde business partner van Avaya Nederland.

Als gevolg van een verdere samenwerking worden onder meer de Avaya Aura diensten, ondersteund door Dia Telecom, uitgebreid met Avaya IP Office, Avaya IPO contact center en Avaya contact center select diensten vanuit een beveiligde ISO- en NEN gecertificeerde VMWare omgeving.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412982). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.