Managed hosting door True

IBM Q Network biedt startups kansen in quantum computing

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Kwantum

IBM heeft de eerste startups aangekondigd om deel te nemen aan het december 2017 gelanceerde IBM Q Network, een wereldwijde community die zich toelegt op het bevorderen van quantum computing en het verkennen van praktische toepassingen voor bedrijven en wetenschap. Door lidmaatschap kunnen startups experimenten en algoritmen uitvoeren op IBM-quantumcomputers via cloudgebaseerde toegang en samenwerken met IBM-onderzoekers en technische mkb-bedrijven. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om IBM Q Network  te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Het IBM Q Network biedt startups in de kwantumcomputerserie ook diepere toegang tot API's en geavanceerde quantum-softwaretools, bibliotheken en applicaties, evenals overleg over nieuwe kwantumtechnologieën en -toepassingen van IBM-wetenschappers, -ingenieurs en -consultants.

Terwijl quantum computing tegenwoordig nog in de kinderschoenen staat, werken ontwikkelaars, wetenschappers, academici en professionals al met de technologie via de IBM Q Experience, een open beschikbaar cloudgebaseerd platform voor kwantumexperimenten en -leren; en QISKit, een opensource-ontwikkelaarskit voor quantumsoftware bestaande uit een verzameling software, documentatie en demo's met betrekking tot het bouwen van kwantumprogramma's en het uitvoeren ervan op simulatoren en echte hardware. Startups kunnen QISKit en IBM Q gebruiken om applicaties te ontwikkelen, nieuwe algoritmen te ontdekken en use cases voor potentiële toepassingen te ontwerpen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412920). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.