Managed hosting door True

Uitbreidingsplannen levert Ziften nominatie op

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Het Amerikaanse endpointmanagement-beveiligingsbedrijf Ziften wil actief worden op het Europese continent en heeft in een aantal investeringsrondes ruim veertig miljoen dollar opgehaald om onder meer de internationale uitbreidingsplannen van te betalen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Ziften te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

In de zoektocht naar wederverkopers en distributeurs voor de Nederlandse markt is Ziften afgelopen mei een samenwerking aangegaan met het in Amstelveen gevestigde Inspark, een bedrijf dat organisaties helpt te versnellen met digitale transformatie.

Ziften dicht met zijn productportfolio naar eigen zeggen de kloof die er op een it-afdeling bestaat tussen beheerders en beveiligers. De eerste groep doet aan risicomanagement, terwijl de tweede groep elke kwetsbaarheid wil voorkomen. Hierdoor wordt er niet altijd accuraat gereageerd op incidenten. De software van Ziften maakt endpoints in een operationele omgeving duidelijk zichtbaar. Zo is er zicht op nog niet uitgevoerde softwarepatch, voor het oplossen van fouten of het uitvoeren van updates, omdat een medewerker bijvoorbeeld zijn pc nooit afsluit. Ook biedt de software één overzicht wat betreft beveiligingsinformatie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412688). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.