Managed hosting door True

Platform Tenable maakt cyberrisico’s inzichtelijk

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Tenable, een wereldwijd gevestigd bedrijf in netwerkbeveiliging met onder meer een kantoor op Schiphol-Rijk, heeft het cyber exposure-platform gelanceerd. De oplossing biedt inzicht in cyberrisico’s van alle digitale bedrijfsmiddelen op elke platform, inclusief publieke cloud-omgevingen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Tenable te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

De oplossingen van het bedrijf stellen organisaties wereldwijd in staat om hun beveiligingsrisico’s over de gehele moderne cyberfrontlinie te meten en te beheren. Daarnaast levert het speciaal ontwikkelde toepassingen voor kwetsbaarheidsmanagement, containerbeveiliging en het scannen van webapplicaties.

Tenable heeft onder andere Nessus ontwikkeld, een veel gebruikte oplossing die een netwerk op kwetsbaarheid scant. Het bedrijf heeft dan ook veel expertise in digitale assets, netwerken en kwetsbaarheden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412543). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.