Managed hosting door True

Platform Tenable maakt cyberrisico’s inzichtelijk

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Tenable, een wereldwijd gevestigd bedrijf in netwerkbeveiliging met onder meer een kantoor op Schiphol-Rijk, heeft het cyber exposure-platform gelanceerd. De oplossing biedt inzicht in cyberrisico’s van alle digitale bedrijfsmiddelen op elke platform, inclusief publieke cloud-omgevingen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Tenable te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

De oplossingen van het bedrijf stellen organisaties wereldwijd in staat om hun beveiligingsrisico’s over de gehele moderne cyberfrontlinie te meten en te beheren. Daarnaast levert het speciaal ontwikkelde toepassingen voor kwetsbaarheidsmanagement, containerbeveiliging en het scannen van webapplicaties.

Tenable heeft onder andere Nessus ontwikkeld, een veel gebruikte oplossing die een netwerk op kwetsbaarheid scant. Het bedrijf heeft dan ook veel expertise in digitale assets, netwerken en kwetsbaarheden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412543). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.