Managed hosting door True

Mimecast scoort met digitale wasstraat voor email

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Cloud e-mail

Het Engelse Mimecast, dat sinds een jaar ook gevestigd is in Amsterdam, heeft een cloudgebaseerde oplossing ontwikkeld die een schild rond email bouwt en zo bedreigingen tijdig kan opsporen en onklaar maken. Alle verkeer loopt via de zogenaamde digitale wasstraat van Mimecast. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Mimecast te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

Doordat de toepassing honderd procent cloudgebaseerd is, geeft het andere softwareleveranciers de mogelijkheid erop in te haken met de juiste api’s, een verzameling definities op basis waarvan een computerprogramma kan communiceren met een ander programma . Zo zijn bijvoorbeeld integraties met Salesforce en Splunk mogelijk.

Email is, ondanks nieuwe communicatie apps als Teams, Slack en Skype nog steeds het nummer één berichtenplatform. Volgens Frame worden er jaarlijks wereldwijd ruim 230 miljard emails verstuurd. Zakelijke organisaties stellen vaak als eis dat email altijd beschikbaar, betrouwbaar, veilig en robuust zijn, Sinds het ingaan van de wet algemene verordening gegevensbescherming speelt ook de angst voor het onbewust lekken van gegevens een rol.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412502). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.