Managed hosting door True

Frame ontsluit Windows-applicaties via gewone browser

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

De oplossing van de Amerikaanse start-up Frame maakt het mogelijk om alle Windows-applicaties via een gewone browser te ontsluiten door deze direct vanuit de cloud naar de browser te brengen. Er is geen specifiek ontwikkelwerk nodig en zakelijke gebruikers, maar ook softwarebedrijven, kunnen via Frame een grote stap voorwaarts maken. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Frame te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

De introductie van Frame kwam op een goed moment. Steeds meer gebruikers werken mobiel. Alle mobiele apparaten hebben één ding gemeenschappelijk: een browser. Met de verbinding tussen browser en applicatie is de brug geslagen naar een verdere mobiliseren van de bedrijfsapplicaties, zonder dat er specifieke ondersteuning via cliënts (zoals Citrix receiver) nodig is. De browser heeft geen plug-in’s nodig, er is enkel standaard TCP/IP-verkeer tussen de server en de cliënt nodig. Zolang de eindgebruiker maar toegang heeft tot zijn browser, kan hij de applicatie via de browser gebruiken.

Dit jaar komt er steeds meer focus op de kleine eindgebruiker. Grote softwarehuizen zoals Adobe kunnen via deze oplossing hun applicaties aan eindgebruikers aanbieden. Photoshop as a Service zonder installatie op je apparaat en bruikbaar op ieder apparaat. Er is al een indrukwekkende lijst van softwarebedrijven die het Frame concept nu al adopteren. Microsoft Azure Remote leverde een verglijkbare oplossing, maar is volgens Frame inmiddels vervangen door de Frame-oplossing.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412484). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.