Managed hosting door True

Samenwerking voor effectievere channel marketing

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

samenwerking deal partnerschap collega teamwork

Handlangers, specialist in channel marketing communicatie, en Computer Profile, specialist in data driven marketing, gaan intensief samenwerken om klanten meer effectieve channel marketing-diensten te bieden. Door het partnership kunnen beide partijen gezamenlijk de volledige marketing lifecyle voor hun klanten bedienen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Samenwerken rond channelmarketing van Computer Profile en Handlangers te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Handlangers biedt diensten op het gebied van merkontwikkeling, online lead generatie en channel marketingprogramma’s. Computer Profile levert weer diepgaande analyses en permanent geactualiseerde intelligence over installed base, strategie, marktontwikkelingen en DMU-contacten.

Met de data van Computer Profile kan Handlangers specifieke leadgeneratie doen en meer effectieve channel marketingprogramma’s draaien. Op basis van de hieruit voortkomende resultaten kan Computer Profile vervolgens weer gericht marketingactiviteiten opzetten en vanuit diepgaande data analytics de verschillende activiteiten verder optimaliseren. 

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412331). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.