Managed hosting door True

Samenwerking voor effectievere channel marketing

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Handlangers, specialist in channel marketing communicatie, en Computer Profile, specialist in data driven marketing, gaan intensief samenwerken om klanten meer effectieve channel marketing-diensten te bieden. Door het partnership kunnen beide partijen gezamenlijk de volledige marketing lifecyle voor hun klanten bedienen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Samenwerken rond channelmarketing van Computer Profile en Handlangers te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Handlangers biedt diensten op het gebied van merkontwikkeling, online lead generatie en channel marketingprogramma’s. Computer Profile levert weer diepgaande analyses en permanent geactualiseerde intelligence over installed base, strategie, marktontwikkelingen en DMU-contacten.

Met de data van Computer Profile kan Handlangers specifieke leadgeneratie doen en meer effectieve channel marketingprogramma’s draaien. Op basis van de hieruit voortkomende resultaten kan Computer Profile vervolgens weer gericht marketingactiviteiten opzetten en vanuit diepgaande data analytics de verschillende activiteiten verder optimaliseren. 

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412331). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.