Managed hosting door True

HPE scoort met gepersonaliseerde pagina’s Cloud28+

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft nieuwe spotlightpagina’s voor Cloud28+ gelanceerd. Het betreft een service die partners, groepen of programma’s de mogelijkheid biedt gepersonaliseerde pagina’s aan te maken in het Cloud28+ ecosysteem. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om de nieuwe spotlightpagina’s voor Cloud28+ van HPE te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

De nieuwe spotlightpagina’s, waar naast merk- en visuele identiteit ook apps, services en relevante content kan worden getoond, kunnen op maat worden ingericht. Deelnemers kunnen hun eigen persoonlijke look en feel aan de pagina geven door gebruik te maken van widgets en branding naar keuze. Verder kunnen partners de toegang tot de pagina’s beheren en analyseren om zo een betere datagestuurde klantervaring te creëren. Iets dat nieuwe sales- en omzetmogelijkheden voor HPE channel partners biedt, waardoor ze beter in staat zijn marketingcampagnes rondom het platform te ontwikkelen, promoten en te traceren.

Het verbeterde Cloud28+ digital businessplatform biedt ook comptabiliteit voor nieuwe multi-vendor en multi-component oplossingen. Hierdoor is het mogelijk om gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen, bijvoorbeeld rondom IoT. Een goed voorbeeld van de go-to-market innovatie vanuit Cloud28+.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412302). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.