Managed hosting door True

Eset gooit roer om met marketing automation-campagnes

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Eset, expert op het gebied van cybersecurity, is samen met juridisch adviseurs een campagne gestart met als doel bedrijven te ondersteunen in hun voorbereiding op de aangescherpte wetgeving algemene verordening gegevensbescherming (avg/gdpr). Het bedrijf gooit hiermee het roer om op het gebied van marketing en neemt afscheid van de traditionele marketingwijze. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om marketing automation-campagnes voor gdpr van Eset te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

De cybersecurity specialist wil langs deze weg onduidelijkheden omtrent de privacywetgeving wegnemen en duidelijk inzicht verschaffen in waar bedrijven nu staan en wat zij nog moeten doen om compliant te worden.

Eset biedt partners de mogelijkheid aan te haken bij de marketing automation campagnes. Dit kan door middel van het lead programma, een onderdeel van het Eset partnerprogramma, of door campagnes co-branded te draaien. Een al dan niet tijdelijke samenwerking tussen verschillende merken. Eset doet in deze alle voorbereiding, van content tot aan de workflows en het opvolgen van nieuwe aanvragen, waarna ze worden overgedragen aan de desbetreffende partner. Op deze manier is marketing een extra dienst die Eset zijn partners kan leveren. 

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412273). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.