Managed hosting door True

Efficient Advantage-raamwerk levert Dell nominatie op

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

troffee

Dell heeft het nieuwe Advantage-raamwerk ontwikkeld voor partners om eenvoudiger en efficiënter business te halen uit het volledige Dell Technologies-portfolio. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Advantage-raamwerk van Dell te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

De Amerikaanse leverancier investeert in nieuwe programma’s, incentives en oplossingen om channel partners klaar te stomen voor de digitale-, it-, security- en workforce- transformatie van hun klanten.

Het nieuwe Dell Advantage-raamwerk maakt het dankzij diverse tools en incentives eenvoudiger voor partners om te werken met de verschillende onderdelen van de Dell Technologies-familie, zoals Dell, Dell EMC, VMware, SecureWorks, Pivotal, RSA en Virtustream, terwijl elk onderdeel zijn eigen, onafhankelijke programma behoudt. Ook vormt het nieuwe raamwerk een aanvulling op het Dell EMC partner programma, dat nieuwe mogelijkheden, aanbiedingen en incentives voor partners omvat.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412154). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.