Managed hosting door True

IBM scoort met innovatieve Storage Insights

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Cloud award

IBM heeft Storage Insights gelanceerd. Een nieuw, cloudgebaseerd opslagbeheer en ondersteuningsplatform vol nieuwe innovaties, zoals kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, ai). Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Storage Insights van IBM te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

IBM Storage Insights wordt kosteloos geleverd als een service van IBM Cloud voor gebruikers van IBM-blokopslag. Het vereist geen voortdurend software-onderhoud en beschikt onder meer over één dashboard, zodat de beheerder de status van IBM-blokopslag in één oogopslag kan zien.

IBM levert tegen betaling ook een upgrade versie, IBM Storage Insights Pro, dat nog meer gedetailleerdere informatie, een langere geschiedenis en extra mogelijkheden biedt, zoals rapportage op afdelingsniveau.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411979). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.