Managed hosting door True

Microsoft scoort met uitgebreide update Business Applications

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Awards

Microsoft heeft een update gelanceerd van Microsoft Business Applications die klanten en partners honderden nieuwe mogelijkheden en functies biedt. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Spring Update 2018 van Microsoft Business Applications te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Hoogtepunten zijn onder meer een aanvulling op Microsofts partnership met Adobe, het zogenoemde Dynamics 365 for Marketing GA. Gebruikers kunnen hiermee verkoop en marketing koppelen, samenwerken met Dynamics 365 for Sales en Office 365, gebruikmaken van ingebouwde business intelligence, meer bruikbare leads genereren en multi-channel campagnes beheren. Ook introduceert Microsoft een nieuwe oplossing voor Dynamics 365 for Sales, een gestroomlijnde sales force automation voor verkoopteams, die verkooporganisaties in staat stellen verkoopprocessen variërend van opportunity-beheer tot verkoopplanning en prestatiebeheer te optimaliseren. Naast ook de verkoopproductiviteit te maximaliseren.

Microsoft voegt verschillende intelligence features toe aan al zijn toepassingen. Denk daarbij aan Dynamics 365 for Sales features zoals Relationship Assistent, Auto Capture met Outlook en e-mailactiviteiten. Daarnaast kondigt het bedrijf Microsoft Power BI Insights-apps aan en levert het out-of-the-box-inzichten, die zijn afgestemd op specifieke bedrijfsscenario's als verkoop en service.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411826). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.