Managed hosting door True

Huawei SingleRAN Pro ondersteunt dynamiek radionetwerk

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

De Huawei SingleRAN Pro is een oplossing die operators een weg voorwaarts biedt, de dynamiek in het radionetwerk ondersteunt en het leven van operators vereenvoudigt, doordat de benodigde ruimte voor antennes flink wordt verkleind. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om SingleRAN Pro van Huawei te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Mobiele netwerken worden momenteel snel geschikt gemaakt voor uitdagingen die om de hoek liggen. Het hergebruik van het netwerk spectrum is daarbij een essentieel iets. De SingleRAN Pro gaat operators de komende jaren helpen bij het efficiënt gebruiken van hun resources.

De introductie van 5G creëert voor operators tal van uitdaging op het gebied van kwaliteit en management. Het beheren van de netwerkelementen wordt complexer, doordat meerdere base stations in elkaars nabijheid actief zijn en elkaar beïnvloeden. De verschillende prestatie eisen voor uiteenlopende toepassingen stelt eveneens nieuwe eisen aan het netwerkmanagement.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411804). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.