Managed hosting door True

PRTG Network Monitor integreert compleet netwerk

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Winnaar

Paessler is partner in de technologienetwerken van fabrikanten en maakt het mogelijk om hun oplossingen met PRTG Network Monitor te monitoren, veelal met gespecialiseerde sensoren. Klanten kunnen hun complete netwerk integreren in PRTG in plaats van alleen een specifiek apparaat of stukje software. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om PRTG Network Monitor van Paessler te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

De oplossing van Paessler heeft vaak de voorkeur boven de monitoringtool, die al in een bepaalde oplossing aanwezig is. Dit gezien de mogelijkheid het complete netwerk te integreren in PRTG.

Daarnaast heeft Paessler nu ook de Uptime Alliance. Ze werken daarin samen met verschillende merken om it-beheerders oplossingen te laten zien, die elkaar versterken om maximale bereikbaarheid van het bedrijfsnetwerk te garanderen. Sommige van de Uptime Alliance-partners, zoals Plixer vullen PRTG aan. Andere partners, zoals Watchguard of Sonicwall, kunnen goed worden gemonitord met PRTG. Dit maakt PRTG een zeer toegankelijk en flexibel product voor het kanaal.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411685). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.