Managed hosting door True

Clouddiensten eenvoudiger door Fujitsu Hybrid Cloud Portal

Channel Awards 2018, Vendor Awards

 

Cloud award

Fujitsu heeft de selfservice Hybrid Cloud Portal gelanceerd zodat select channel partners eenvoudig cloudgebaseerde diensten kunnen leveren aan hun klanten. Partners krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot servicegerichte ondernemingen met nieuwe, duurzame inkomsten met een duidelijke meerwaarde voor hun klanten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Hybrid Cloud Portal van Fujitsu te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

De nieuwe Fujitsu Hybrid Cloud Portal draagt bij aan het streven van Fujitsu om channel-partners nieuwe oplossingen te bieden. Zo kunnen zij op hun beurt hun klanten helpen de deuren naar de cloud te openen om zo hun bedrijfsprocessen te digitaliseren.

Met de portal kunnen partners private cloudomgevingen definiëren en leveren aan hun klanten op basis van Fujitsu’s eigen Primeflex integrated systems, een voor-geconfigureerde en gevalideerd geïntegreerd systeem, die een complete datacentertechnologie stack biedt bestaande uit een server, storage, connectiviteit en software. Fujitsu biedt channel-partners die Hybrid Cloud-diensten willen aanbieden een diepgaande opleiding aan.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411517). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.