Managed hosting door True

Team Connect levert Ingram Micro nominatie op

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Samenvoegen

Ingram Micro heeft rond Skype for Business het partnerprogramma Team Connect gelanceerd om partners te helpen naar een meer oplossingsgerichte verkoop te gaan. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Ingram Micro te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

De distributeur verkoopt veel Skype-gerelateerde hard- en software, maar nooit eerder het complete ecosysteem. Het zogenoemde collaboration-team hield zich alleen bezig met de eindproducten, de activatie service afdeling richtte zich enkel op de connectiviteit en het cloud-team legde de focus op Microsoft-licenties.

Om meer eenheid in het portfolio te krijgen en partners kansen te bieden meer producten te verkopen, zijn de bovengenoemde divisies samengevoegd en is het partnerprogramma Team Connect opgezet.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411381). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.