Managed hosting door True

Exclusive Group scoort met migratieoplossing NuMeRu

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Exclusive Group, een value-added services en technologies groep die wereldwijd zorgt voor de ontwikkeling van onderscheidende en innovatieve technologieën, heeft NuMeRu ontwikkeld. Het betreft een complete datacenter transformatie bundel van oplossingen, services en go-to-market-ondersteuning voor BigTec channel partners. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om BigTec (Exclusive Group) te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

NuMeRu moet het migreren van complexe bestaande datacentra eenvoudiger maken. Iets dat zich vertaald in het creëren van nieuwe kansen voor partners om hun klanten om te zetten naar enterprise hybrid cloud met een snelle Return on Investment (ROI) en betaalbare financiering.

Het betreft een kant-en-klare oplossing die zakelijke it-oplossingen van Nutanix, Mellanox en Rubrik combineert en beschikt over technologieën met hoogwaardige technische en professionele services, een reeks financieringsmogelijkheden en out-of-the-box marketing campagnes. Het biedt eenvoudige integratie met andere oplossingen uit het BigTec portfolio om dealgrootte en levensduur van de klant te vergroten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411333). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.