Managed hosting door True

Arrow scoort met cybersecurity-oplossing Tenable

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Cybercrime worldwide

Arrow gaat de producten van cybersecurity-bedrijf Tenable in de EMEA-regio distribueren. De oplossingen van Tenable stellen organisaties wereldwijd in staat om hun beveiligingsrisico’s over de gehele moderne cyberfrontlinie te meten en te beheren. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Arrow te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Tenable levert speciaal ontwikkelde toepassingen voor kwetsbaarheidsmanagement, containerbeveiliging en het scannen van webapplicaties. Vorig jaar lanceerde het bedrijf nog het zogeheten cyber exposure-platform, dat inzicht biedt in cyberrisico’s van alle digitale bedrijfsmiddelen op elke platform, inclusief publieke cloud-omgevingen en ontwikkelde het een programma, dat gebruikt wordt om de beveiliging van computers en computernetwerken na te gaan, genaamd Nessus.

Arrow biedt het it-kanaal technologie, beveiligingskennis en -informatie over bedreigingen en aanvullende diensten op het gebied van beveiliging. Dat doen ze op basis van een beveiligingsportfolio dat oplossingen bevat van zowel marktleiders als nieuwe innovatieve leveranciers. De distributeur beschikt over speciale security business-teams, bestaande uit sales, pre-sales, technici en marketingspecialisten, die rekening houden met zowel de behoeften als perspectieven van kanaal- en eindgebruikersklanten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411317). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.