Managed hosting door True

Alcadis versterkt portfolio met Linkyfi Location Engine

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

troffee

De in Houten gevestigde distributeur Alcadis heeft Linkyfi Location Engine van AVSystem toegevoegd aan zijn portfolio. Het bedrijf versterkt hiermee zijn portfolio van wifi oplossingen en geeft Alcadis partners de mogelijkheid om waarde aan hun wifi services toe te voegen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Alcadis te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Linkyfi Location Engine is een Location Based Service oplossing voor het lokaliseren van met wifi uitgeruste apparaten. Het stelt serviceproviders, systemintegrators en locatiehouders in staat om waardevolle gegevens, zoals het visualiseren van bezoekersaantallen, te verzamelen en zo de ervaringen en services van de wifi gebruikers te verbeteren. Aan de hand van deze gegevens is het heel eenvoudig om het gedrag van de bezoekers beter te begrijpen.

Naast snel in realtime locatiebepaling en biedt Linkyfi Location Engine veel functionaliteiten voor verschillende sectoren, zoals zorg, retail en logistieke industrie. Daarnaast werkt het ook nog in combinatie met de producten van alle gerenommeerde Wi-Fi fabrikanten. Alcadis beschikt onder andere over een Nederlandstalige helpdesk om partners te ondersteunen bij technische en commerciële vragen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411302). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.