Managed hosting door True

AFKC haalt Kaspersky portfolio naar Nederland

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Awards

AFKC, een value-added distributor uit Papendorp gespecialiseerd in oplossingen voor cybersecurity en antifraude, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Kaspersky Lab voor de distributie van de Kaspersky Enterprise solution portfolio op de Nederlandse markt. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om AFKC (Alfa Group) te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

De twee bedrijven werken al langer met succes samen in Italië, waar AFKC-moederbedrijf Alfa Group is gevestigd. AFKC bundelt een enorme kennis en ervaring in cybersecurity, ook in Nederland kan het vertrouwen op een team met een sterke trackrecord. Met de opgedane ervaring en kennis en kundigheid in cybersecurity en anti-fraude wil het bedrijf oplossingen van Kaspersky Lab ook naar andere Europese landen brengen, om te beginnen naar Nederland.

In Italië heeft AFKC al zeer positieve ervaringen met de samenwerking. De distributeur werd zelfs bekroond tot ‘Most Widely Acting Partner Worldwide’ op de Kaspersky Global Partner Conference. De Nederlandse vestiging van AFKC werd in 2016 opgericht als eerste stap in de internationaliseringstrategie van Alfa Group, dat zich al twintig jaar richt op ICT-consultancy, systeemintegratie en softwareontwikkeling.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411286). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.