Managed hosting door True

Tiptel scoort met cloud gebaseerde telefooncentrale

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Tiptel, een leverancier van communicatieproducten met de focus op telefonie, ziet het gebruik van de traditionele telefooncentrale (pbx) teruglopen en introduceert om die reden een clouddienst identiek aan een normale centrale, maar dan in de cloud. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Tiptel te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Resellers krijgen een portal waar ze diensten, functionaliteiten en gebruikers zelf kunnen instellen en beheren. Dit nieuwe platform gaat volgens Tiptel uitgroeien tot een compleet dienstenpakket dat zich onderscheid van dat wat traditionele distributeurs aanbieden. Tiptel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt van een productdistributeur naar één van ICT- en telefonietotaaloplossingen. In zowel Nederland, België als Frankrijk is het bedrijf ook andere merken gaan voeren en inmiddels gemigreerd naar een rol als distributeur van een reeks telecomproducten. De distributeur voorspelt een grote vervangingsslag van apparatuur, omdat alles naar IP gaat, een techniek die gebruikt wordt om computers in een netwerk met elkaar te laten communiceren.

De plannen in de cloud betekenen volgens Tiptel, die dit jaar het 25-jarige jubileum van haar aanwezigheid in Nederland viert, niet dat het bedrijf stopt met de verkoop van losse producten. Naast het cloudplatform wil de distributeur resellers meer helpen met het geïntegreerd aanbieden van producten. Het begint met een centrale en dan volgt randapparatuur zoals toestellen, intercoms, headsets, beveiligingscamera’s en switches voor installateurs.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411099). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.