Managed hosting door True

Foutopsporing netwerk levert Exertis nominatie op

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Distributeur van technologieproducten, Exertis, heeft een overeenkomst met Netscout gesloten voor de distributie van het Handheld Network Testers voor de BeNeLux portfolio. Exertis maakt het resellers mogelijk foutopsporing in zowel bedrade als draadloze omgevingen aan hun klanten te introduceren. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Exertis te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

De handheld netwerk tools van Netscout zorgen voor snelle, eenvoudige en accurate isolatie en opsporing van fouten op het netwerk, waardoor de tijd om problemen op te lossen korter wordt, de uitrol versneld en de efficiency van het netwerk operations team wordt geoptimaliseerd.

Volgens Exertis stellen oplossingen van Netscout it-professionals in staat om hun (telecom) access netwerken te plannen, uit te rollen, te valideren en fouten op te sporen door zichtbaarheid over het netwerk te bieden met oplossingen als de OneTouch, LinkRunner, AirCheck, LinkSprinter en AirMagnet.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6411040). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.