Managed hosting door True

Contec scoort met wifi-oplossingen Mojo Networks

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

wi-fi

Contec, distributeur van it-beveiligingsoplossingen, gaat de intelligente wifi-oplossingen van Mojo Networks aan de Nederlandse markt leveren. De beveiligde oplossingen van Mojo maken het mogelijk wifi access points via de cloud te beheren en inzicht te geven in gebruikers. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Contec te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

De distributeur streeft ernaar dat klanten het maximale uit it-beveiliging halen en biedt om die reden een portfolio aan met producten waar intern veel ervaring mee is opgedaan. De hieruit voortkomende kennis en kundigheid resulteert in een door gespecialiseerde it-consultants op maat gemaakt advies.

Het onderwijs, de zorg en zakelijke markt vragen om een stabiel wifi netwerk, dat veilig is én in staat is bepaald netwerkverkeer voorrang te geven. Iets waar producten van Mojo Networks volgens Contec aan bijdragen door een eenvoudig beheer, het proactief oplossen van problemen, veilig netwerk, inzicht in gebruikers en de optie Mojo’s social wifi & analytics, waar gasten op basis van hun sociale media account gratis kunnen inloggen op het netwerk. Mojo analyseert de klantgegevens vervolgens weer en levert deze in een overzichtelijke rapportage aan.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6410976). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.