Managed hosting door True

Capestone Europese distributeur voor Encore Networks

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Winnaar

De Nieuwegeinse distributeur van mobiele internetoplossingen, Capestone, gaat het complete portfolio van Encore Networks leveren. De Amerikaanse routerfabrikant wil uitbreiden in Europa en heeft Capestone geselecteerd als distributeur. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Capestone te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Capestone heeft zowel binnen als buiten Nederland een afzetkanaal van meer dan duizend resellers. Iets wat het merk Encore Networks sneller op de Europese kaart zet. Net als andere vooraanstaande fabrikanten van 4G-apparatuur, zoals Huawei, Teltonika, Cradlepoint, Sierra Wireles, Sonim, Ecom en iSafe, is Encore Networks erg te spreken over de toevoegde waarde van de distributeur op het gebied van sales en technische support.

Door routers van Encore aan de portfolio toe te voegen, biedt Capestone resellers naar eigen zeggen hoogwaardige routers met een uitgebreide set functionaliteiten, waaronder automatische failover en automatische failback. Via een cloudmanagementplatform kunnen de apparaten eenvoudig worden beheerd, ongeacht de locatie. Capestone is een van de weinige Nederlandse distributeurs op het gebied van 3G/4G dongels, mifi’s en routers. Tevens levert Capestone industriële (internet of things) internet gateways, sensoren en data-abonnementen via zijn tweede handelsmerk Comgate.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6410900). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.