Managed hosting door True

Also lanceert speciale website voor Internet of Things

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Also heeft een nieuwe Internet of Things (IoT) website gelanceerd die klanten toegang geeft tot een breed scala aan IoT-oplossingen. Met dit nieuwe IoT-portfolio stelt Also zijn resellers in staat hun bedrijfsvoering anders in te richten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Also te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

De website is er speciaal op gericht om het kanaal te voorzien van IoT-producten en -diensten op het gebied van hardware, software, analyses en toepassingen om het volledige potentieel van deze grote en groeiende markt te benutten. Resellers kunnen op die manier met ondersteuning van Also-serviceprofessionals complete oplossingen vinden. Het gaat voornamelijk om eindproducten in samenwerking met partners als Microsoft, Avalue, Fujitsu, ConnectedBaltics, Kore Wireless en Zonith. Met name de retail, industrie, transport, gezondheidszorg, agrarisch en facilitair zouden voordeel hebben van de IoT-website.

Also richt zich nadrukkelijk op de groeiende IoT-business, waardoor ze verschillende diensten integreren in IoT-oplossingen voor klanten. Oplossingen kunnen zo eenvoudig worden uitgerold en geïmplementeerd. De distributeur biedt in deze trainingen en workshops aan en kan op verzoek andere diensten aanbieden, waaronder consultancy, financieel advies, operationele ondersteuning en implementatiebegeleiding, beveiligings- en beheerdiensten, evenals planningsdiensten op het gebied van marketing en ondernemingsgroei.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6410831). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.