Managed hosting door True

Jan Schouten: manager met technische diepgang

Channel Awards 2018, Channel Manager of the Year

 

Jan Schouten

Jan Schouten

Jan Schouten zit al meer dan 25 jaar in het ict-verkoopkanaal en is een echte ambassadeur van het indirecte verkoopmodel. Momenteel doet ie dat al ruim twee jaar als partner program manager bij Microsoft. Vooral zijn technisch diepgaande kennis helpt de Microsoft-partners in hun business. Voor de redactie van Channelweb reden om Jan Schouten te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Het curriculum vitae van Jan Schouten is indrukwekkend en kent vooral een Intel-achtergrond. Daar werkte hij zeventien jaar is diverse channel-rollen. Na een jaar als partner succes manager bij Symantec actief te zijn geweest, maakte Schouten in 2016 de overstap naar Microsoft. Als partner program manager begrijpt hij als geen ander wat partners willen, maar ook heeft hij scherp voor ogen wat de klantwensen zijn.

Schouten is in staat om naast financieel toezicht te houden op de business ook technisch de diepte in te duiken met zijn partners, zo staat in de voordracht te lezen. ‘Schouten is een harde werker en begrijpt de dynamiek in zowel systeembouwerscommunities als ook de omgevingen waarin enterpries var’s en managed service providers zich ophouden. Of het nu een distributiekanaal, systeembouwers of enig andere typologie in het it-landschap is, Schouten begrijpt wat partners en klanten willen. Je kaunt hem altijd bellen en hij zorgt ervoor dat de vraag beantwoord wordt met humor, kwaliteit en de juiste feiten en cijfers.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409514). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.