Managed hosting door True

Lodewijk van Klaveren helpt partner met diensten

Channel Awards 2018, Channel Manager of the Year

 

Lodewijk van Klaveren

Lodewijk van Klaveren

Lodewijk van Klaveren is sinds 2010 werkzaam bij Veeam en bekleedt sinds 2013 de positie channel manager Benelux. Hij is verantwoordelijk voor de hosting- en cloudpropositie en de focus op de resellers. Van Klaveren verkoopt meer dan sec licenties en levert zo een bijdrage aan hun dienstenportfolio. Voor de redactie van Channelweb reden om Lodewijk van Klaveren te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Het hart van Veeam is de partnercommunity. Als channelmanager neemt Lodewijk van Klaveren deze propositie zeer serieus. Nu steeds meer van hun (eind)klanten de overstap maken naar multi-cloud- of hybrid-cloudomgevingen, groeit bij hosters de behoefte aan een partner die meer doet dan alleen licenties verkopen. van Klaveren helpt zijn klanten actief om de hostingdiensten – de lokale platformen – die zij met Veeam’s beschikbaarheidsoplossingen bouwen, stevig in de markt te zetten. Het doel is om echt een bijdrage te leveren aan hun dienstenportfolio.

Lodewijk van Klaveren is een waardevolle partner voor zijn klanten, als we de inzenders van zijn voordracht mogen geloven. Dankzij de oplossingen van Veeam kunnen hosters hun eindklanten een totaalproduct bieden of hun dienstverlening toevoegen aan hun eigen totaalproduct. De klant bepaalt zelf waar en wanneer hij zijn data wil hebben en Veeam zorgt ervoor dat de klant of beheerorganisatie dit geruisloos, veilig, snel en tegen redelijke kosten kan uitvoeren. Lodewijk van Klaveren gaat graag met zijn partners mee naar een eindklant om dat uit te leggen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409483). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.