Managed hosting door True

Tech Data scoort met pay-as-you-go dienst

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Awards

Tech Data heeft Oracle universele cloudcredits voor pay-as-you-go diensten beschikbaar gemaakt in de eigen StreamOne Cloud Marketplace. Bij dit soort diensten, waar je enkel betaalt voor het daadwerkelijk gebruik, kunnen resellers op eenvoudige wijze cloud- of hybride cloudoplossingen voor hun klanten kopen, beheren en implementeren. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Tech Data StreamOne Cloud Marketplace te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

De distributeur ontwikkelde eerder StreamOne, zodat klanten het hele eindgebruikerspakket van op verbruik en abonnement gebaseerde clouddiensten kunnen beheren. Het beschikt over tools en middelen waarmee informatie voor resellers toegankelijk is en ook kunnen diensten worden gekocht en beheerd.

De universele cloudcredits van Oracle zijn een flexibele manier om clouddiensten te kopen en gebruiken. Klanten hebben onbeperkte toegang tot alle huidige en toekomstige Oracle Platform as a Service (PaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS) diensten binnen zowel Oracle Cloud als Oracle Cloud at Customer. Zij hebben op aanvraag toegang tot alle PaaS- en IaaS-diensten en kunnen waar nodig upgraden, uitbreiden of naar andere datacenters verhuizen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409406). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.