Managed hosting door True

Gertjan Beentjes behartigt belang Micro Focus-partner

Channel Awards 2018, Channel Manager of the Year

 

Gertjan Beentjes

Gertjan Beentjes

Gertjan Beentjes is partner business manager bij Micro Focus Nederland en heeft zijn partners op een uitzonderlijke manier begeleid tijdens de fusie door Micro Focus met de softwaretak van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Door zijn inspanningen kregen de partners in dit traject een duidelijke stem waarmee zij hun eigen belangen wisten vast te leggen in de nieuwe strategie van Micro Focus in Nederland. Voor de redactie van Channelweb reden om Gertjan Beentjes te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Halverwege 2016 werd bekend dat HPE en Micro Focus met elkaar gingen fuseren. De naam van de gezamenlijke organisatie werd Micro Focus, maar HPE kreeg wel 50,1 procent van de organisatie in handen. Uiteindelijk zijn de HPE-bedrijfsonderdelen Application Delivery Management, Big Data, Enterprise Security, Information Management & Governance en IT Operations Management Business samengevoegd met het portfolio van Micro Focus. Deze samenvoeging had verstrekkende gevolgen voor het partnerkanaal van Micro Focus.

Door het echt representeren van zijn partners binnen het nieuwe Micro Focus en het echt positioneren van het nieuwe Micro Focus bij zijn partners zijn door Gertjan Beentjes de resultaten van de partners double digit gegroeid. Daarnaast hebben zijn inspanningen in Nederland geleid tot het opnemen van de wensen en eisen van de partners, waardoor er een concurrerende channel-strategie en -programma voor Micro Focus in Nederland is ontstaan. Beentjes is dan ook volgens de voordrager hét toonbeeld van een creatieve, toegewijde en zeer integere channel manager ‘die deze nominatie en award verdient’.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409400). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.