Managed hosting door True

SoftApp-distribution scoort met Skype-configuratie portaal

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Softphone

SoftApp-distribution heeft een selfservice portaal ontwikkeld voor haar telefooncentrale in de Cloud, The Voice of O365. Hiermee biedt het bedrijf haar resellers en hun eindklanten de mogelijkheid om, naar eigen inzicht, Skype for Business te configureren en te onderhouden. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om SoftApp-distribution te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

De in Amersfoort gevestigde hosted serviceprovider en distributeur van geavanceerde unified communications add-on oplossingen stelt zijn resellers in staat hun klanten op elk tijdstip van de dag te ontzorgen of juist controle te geven, al dan niet gedeeld.

Het selfservice portaal biedt de mogelijkheid om, zonder diepgaande Skype for Business kennis, gebruikers op en af te schalen, telefoonnummers toe te wijzen, wachtrijen en 'automated attendants', een systeem dat gesprekken automatisch beantwoord en de beller helpt met een keuze te maken om bij de juiste persoon of afdeling uit te komen, te configureren. Ook kunnen openingstijden worden veranderd, vakantiedagen worden benoemd, app policies zoals archiving, external access, mobility, chat en voicemail aan en uit worden gezet, webbeheerders aan worden gewezen en partner- of klantlogo’s worden toegevoegd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409369). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.