Managed hosting door True

DSD Europe scoort met Oline werkplek OnWorkx

 

troffee

DSD Europe, distributeur van cloud-oplossingen, licenties en electronische software leveringen, heeft de oplossing OnWorx aan zijn portfolio toegevoegd. De oplossing voor een online werkplek wordt gehost vanuit een Nederlandse private cloud. Resellers kunnen het product afnemen uit het DSD-platform, waarna het direct wordt geleverd. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om DSD Europe te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Door online werkplekken in een distributiemodel beschikbaar te stellen, zorgt DSD ervoor dat resellers hun klanten met minimale inspanning kunnen migreren naar de cloud en daarmee tevens een goede marge kunnen realiseren. Een OnWorx-werkplek bevat onder andere 20 gigabyte aan storage, Microsoft Office 365 Pro met Exchange, security van Eset, tweefactor-authenticatie en back-up en recovery.

Ook kunnen resellers extra waarde toevoegen aan de oplossing, door voor hun klant de Microsoft Office 365-omgeving in te richten, domeinen te koppelen en onder meer de keuze te maken al dan niet gebruik te maken van tweefactor-authenticatie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409130). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.