Managed hosting door True

CloudLand scoort met Platform as a Service

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Cloud award

CloudLand is een startende cloudstore uit Benthuizen die resellers en managed service providers helpt software als dienst aan hun klanten te verkopen. Het maakt daarvoor gebruik van Altipla, een Platform as a Service dat speciaal is ontwikkeld voor distributeurs en managed service providers. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om CloudLand te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Altipla is volgens de cloudstore een compleet platform dat heeft bewezen stabiel en foutloos te zijn. Het wordt ervaren als zeer gebruiksvriendelijkheid en straalt eenvoud uit. Distributeurs en managed service providers kunnen hiermee hun in- en verkoopproces volledig stroomlijnen.

Cloudland onderscheid zich door persoonlijk contact, deskundigheid, betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Partners hebben de keuze uit de vendoren die standaard in het platform zitten, maar er worden snel nieuwe leveranciers aan toegevoegd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6409036). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.