Managed hosting door True

Enterprise distributeur Synnex zet voet op Europese bodem

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

award

De Amerikaanse it-distributeur Synnex kocht in juni Westcon-Comstor voor achthonderd miljoen dollar. De broadliner kreeg daarmee ook een minderheidsbelang van tien procent in de Westcon-activiteiten in de regio's EMEA en APAC, waaronder de Westcon-Comstor vestiging in Houten. Synnex was voorheen de enige grote Amerikaanse distributeur die niet aanwezig was in Europa. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Synnex  te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De uit Californië afkomstige broadliner richt zich op enterprise it distributie, enterprise it distributie, componenten distributie voor grote datacenters en het zogenoemde business process outsourcing operation, waar it intensieve processen doorgaans in zijn geheel worden uitbesteed aan derden. Alles geleverd onder de merknaam Concentrix.

Synnex heeft een optie om zijn aandeel in het minderheidsbelang van 10 procent in de EMEA regio’s te verdubbelen naar 20 procent. Alleen al voor de zakelijke activiteiten in Noord- en Zuid Amerika is Westcon-Comstor goed voor twee miljard dollar omzet, voornamelijk Cisco gerelateerde verkopen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408897). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.