Managed hosting door True

Migratie oplossing levert Ingram Micro nominatie op

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Ict-dienstverlener Ingram Micro breidt zijn portfolio uit met Skykick Backup. De oplossing van Skykick biedt resellers een set van tools om de migratie, backup en het management van hun klanten te vereenvoudigen. Het is ook toegevoegd aan de Ingram Micro Marketplace, waardoor het voor partners eenvoudiger is om de SkyKick technologie in te zetten bij Office365 migratie- en backup-trajecten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Ingram Micro te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Met SkyKick Migration Suites kun je eenvoudig de huidige omgeving van klanten migreren naar Office 365. Als ze al gebruik maken van Office 365, helpt SkyKick Cloud Backup bij het opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens.

Skykick Backup zou ook een oplossing bieden als je zekerheid wilt dat je bestanden altijd bewaard blijven of als je deze eenvoudig wilt terughalen. De oplossing zou bijdragen om meer efficienter en winstgevender in de cloud te worden,

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408838). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.