Managed hosting door True

Distributieovereenkomst opent Europese deuren voor Exertis

Channel Awards 2018, Distributor Awards

 

Exertis Benelux, een distributeur van unified communications endpoints en audiovisuele netwerk oplossingen, heeft tijdens de Infosecurity vakbeurs in Brussel een distributieovereenkomst getekend met het Duitse Rohde & Schwarz cybersecurity technologie. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Exertis te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Volgens beide partijen vragen steeds meer bedrijven zich af of, en vooral hoe, zij hun data moeten bewaken binnen de geldende wet- en regelgeving van de EU. Opvallend aangezien een aantal van hen gebruik maakt van geleasde producten en infrastructuur zoals aangeboden door organisaties buiten de EU. In de meeste gevallen gaat het om Cisco, HP, Dell en het Chinees Huawei.

Rohde & Schwarz wil volgens Exertis onder meer om die reden met zijn cybersecurity aanbod een propositie innemen binnen Europa.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6408307). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.